Hvad betyder låsen på snapchat?

Dette er et spørgsmål, som vores eksperter bliver ved med at få fra tid til anden. Nu har vi fået den komplette detaljerede forklaring og svar til alle, der er interesserede!

Spurgt af: Quinton Stroman
Score: 4,8/5(69 stemmer)

Det betyder låsesymbolet ved siden af ​​en Snapchat-historie en bestemt historie er privat . ... Hvis du ser låsesymbolet på en Snapchat-historie, betyder det, at du er en af ​​de få personer, som personen fik lov til at se den pågældende historie.

Hvad betyder privat historie på Snapchat?

Når en bruger opretter en 'Privat' historie de snaps, de tilføjer, er synlige for de venner, de giver adgang til, og de kan også gøre det muligt for andre venner i appen at tilføje til historien . Snapsene fra den historie er tilgængelige i den normale 'Min historie' for de brugere, der har adgang til dem.

Hvad betyder lilla lås på Snapchat?

Private historier er kun synlige for de brugere, der har givet tilladelse til at se disse historier. Når du deler en privat historie med nogen, vil de se en lilla lås på dit profilikon i deres historiesektion. Du kan have op til tre private historiegrupper på Snapchat.

Hvad betyder det, når din Snapchat er låst?

Hvis din Snapchat-konto er blevet låst, kan det betyde vi har registreret noget aktivitet fra din konto, der overtræder vores servicevilkår eller retningslinjer for fællesskabet . Dette gøres for at holde appen sjov og sikker for alle.

Hvordan låser du dine historier på Snapchat?

Tryk på dit profilikon (eller bitmoji eller miniaturebillede) i øverste venstre hjørne af skærmen. 3. Vælg knap, der siger '+ Privat historie' eller '+ Tilpasset historie' i sektionen 'Stories'. Snapchat beder dig muligvis om at bekræfte, at du vil lave en privat historie - bare tryk på 'Privat historie' igen.

*STIL IKKE TIL KOMMENTARER* LØS Snapchat-konto låst (låst uden grund) 2020

25 relaterede spørgsmål fundet